payoff-real-quality-for-real-prices

UK translation Disclaimer Canifors.com
Canifors is a registered brand and product of: Cebag B.V. Meppel Holland.

Cebag BV
P.O. Box 53
7940 AB Meppel
Holland

T: +31 (0)522 466660 


Vat no NL0012.76.438-B01
Chamber of commerce number: Meppel 05025596
Bank: Rabobank Meppel-Steenwijkerland
Acc. nr 33.31.32.270
IBAN: NL23RABO0333132270

Cebag B.V. doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan en op deze website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. De intellectuele eigendomsrechten op alle op deze site aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Cebag B.V. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.
Deze website kan links bevatten. Cebag B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites. E-mails met informatie over Cebag B.V. zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Cebag B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Canifors.com en uw privacy
Cebag B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Cebag B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Cebag B.V. gebruikt uw gegevens om de volgende diensten te kunnen bieden:
• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mail, afleveradres, en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
• U kunt in de toekomst een nieuwsbrief ontvangen met interessant nieuws. U kunt zich ten alle tijde afmelden voor deze nieuwsbrief.
• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

canifors kattenvoerNew addition to the Canifors range: cat food

“Real value for money” cat food. A well-balanced and complete cat food, for all breeds and ages.

Canifors extra onder de aandachtExtra attention

Wellbeing of your canine friend, the 6 golden rules:
Consistency in the upbringing - Composure, Hygiene, Regularity - Exercise, 3 walks daily - Attention & Reward - Quality food 2 x daily - Free access to fresh water